Homepage | EN | CZ | SK
 

 
 
 
Patroni
 
Partneri a sponzori
 
Sponzori mesiaca
 
 

Novinky a médiá
Newsbox

 
 
12.12.2005
Charitativní galavečer a aukce Chance 4 Children přinesly více než 450.000,- Kč na projekty této humanitární organizace

Na oslavu u příležitosti křtu nového kalendáře pro rok 2006 uspořádalo C4C (Chance 4 Children) v prosinci 2005 galavečer v prostorách Pražské křižovatky. S myšlenkou kalendáře přišel mezinárodně uznávaný umělecký fotograf a fotograf celebrit Rossano B. Maniscalchi. Design navrhl jeho přítel Robert Jašek z Graffitti Networks.

Známá a oblíbená televizní moderátorka Martina Kociánová se spolu laureátem Nobelovy ceny Arnoštem Lustigem ujala moderování večera. Fotografie z kalendáře se v tiché a veřejné dražbě vydražily pod dohledem pana Lustiga spolu s dalšími fotografiemi, které autor vlastnoručně podepsal. Získaná částka dosáhla hodnoty 375.000,- Kč! Dalších 75.000,- Kč se podařilo získat prodejem kalendářů a díky darům od účastníků oslavy.

Dvě nejúspěšnější fotografie, podepsané bývalým prezidentem Václavem Havlem, našly nový domov u Radima Passera z Passerinvestu a Serge Borensteina z Karlín Real Estate Group.

Galavečer pečlivě zorganizovala Martina Jašková, event manažerka Graffitti Networks. Mezi účastníky byli špičkoví podnikatelé a manažeři České republiky a mohli zde mimo jiné vidět světově proslulý dětský sbor „Bambini di Praga” či úchvatné zpracování příběhu „West Side Story” v podání dětí z dětského domova Býchory.

„Za uskutečnění tohoto večera bychom rádi poděkovali všem našim sponzorům a partnerům, zvláště pak společnosti Zátiší Catering, která našim hostům připravila nevšední kulinářský zážitek; společnosti Carpe Vinum, jejíž sluncem prozářená vína vykouzlila úsměv na tváři všech přítomných; pivovaru Bernard za vynikající pivo a lidem z Illy Coffee, jejichž produkty nás udržely bdělé do pozdních hodin,” říká Lech Nawara, víceprezident C4C (Chance 4 Children).

Humanitární organizace využila večera také k představení nového jména, loga a image - Chance 4 Children – které bylo oficiálně zaregistrováno 6.12.2005 a nahradilo staré jméno – East European Missions. „Myslíme si, že s novým jménem a image jsme trefili do černého,” komentuje Franke, „,Chance 4 Children’ jasně sděluje, kvůli čemu tu jsme.”

 
 
 
Poslední tiskové zprávy
22.02.2013
26.10.2007
12.12.2005
10.12.2005
04.01.1999
 
Další tiskové zprávy