Homepage | EN | CZ | SK
 

 
 
 
Patroni
 
Partneri a sponzori
 
Sponzori mesiaca
 
 

Novinky a médiá
Newsbox

 
01.04.2007
C4C Bowling Cup Brno! Hvězdy TV Nova spojily své síly s týmem C4C ve prospěch společensky znevýhodněné mládeže.

Recept na úspěch: vezměte padesát natěšených mládežníků ze čtrnácti moravských dětských domovů, promíchejte je do družstev po pěti lidech, přidejte několik z nejznámějších osobností české televize a další hvězdy jako kapitány a nechte je společně řádit v elektrizující bowlingové soutěži v herně Planet Bowling nacházející se v brněnském nákupním centru Olympia.

Když konečně nadešel dlouho očekávaný den turnaje, byla atmosféra skutečně nabitá energií. Již podruhé se spojily týmy TV Nova a Chance 4 Children (C4C) ke spolupráci ve prospěch společensky znevýhodněných dětí. Bowling Cup je součástí programu SPRINGBOARD TO LIFE, který realizujeme ve spolupráci s Nadací Vodafone, a jeho cílem je integrace mladých lidí ze zařízení náhradní výchovy do společnosti a jejich motivace mít v životě cíle. Účast televizních osobností a hvězd, z nichž někteří se také museli vypracovat od píky, pomohla dětem, aby si uvědomily, že každý, kdo je ochotný tvrdě pracovat, může být v životě úspěšný.

Krásné ceny, dobré jídlo a nápoje bezplatně poskytnuté vedením Planet Bowlingu, přispěly k nezapomenutelnosti tohoto odpoledne. „Občas není špatné, když člověk bydlí v dětském domově,” usmívá se Rudolf (18), evidentně spokojený s průběhem turnaje, „ne každý má tu možnost zahrát si bowling s hvězdami TV nebo Superstar, nebo ano?”

Dokonce i pedagogický doprovod dětských týmů byl překvapený a trochu užaslý nad zástupem televizních hvězd. „Tento turnaj překonal všechny naše představy. Skvělá práce, Chance 4 Children!”

Tým televize Nova byl také nadšený. „Jsem rád, že jsem tady. Děti jsou skvělé a těší mě, že se tak dobře baví,” kvituje Pavel Poulíček, oblíbený sportovní hlasatel TV Nova. „Je to výborná parta a nejsou to žádné stydlivky. C4C tým odvedl při organizaci této akce kus dobré práce.” Kromě Pavla stanuly v čele dětských týmů další televizní osobnosti jako např. Pavla Charvátová, Michaela Dolinová, Karla Mráčková, Eva Chaloupková, Alexandr Minajev, Petr Bělík, Michal Sochor a zpěvák ze Superstar Aleš Burket.

Akci přišel podpořit i primátor města Brna, Roman Onderka. „Oceňuji úsilí C4C a TV Nova, kdy své spojily síly ve prospěch institucionalizovaných dětí zde na Moravě,” prohlásil ve své krátké řeči. „Za zvážení stojí zvláště motto C4C ,Každé dítě si zaslouží šanci’. Rád bych ho možná rozšířil na ,Každý si zaslouží šanci’!” S tím nemůžeme než souhlasit.

Jak se klání blížilo ke svému konci, upevňovala se nově vzniklá přátelství mezi hvězdami a mladými lidmi, stejně jako sliby, že zůstanou v kontaktu. Děti se vracely do svých domovů s ujištěním, že tam venku se o ně někdo zajímá a že i TV hvězdy jsou normální lidé.

My v C4C bychom rádi ze srdce poděkovali celému týmu TV Nova za jejich účast, za to, že vážili dlouhou cestu do Brna a za to, že obětovali část svého volného času, aby přinesli trochu radosti a hodně legrace do života dětí, které vyrůstají bez rodičovské lásky a péče. Velké a upřímné „díky” patří také oblíbené herečce Aleně Antalové a jejímu manželovi Josefovi Juráčkovi, kteří nám s turnajem pomáhali! Věříme, že to byl den, který se nadlouho zapsal do paměti dětí i televizních hvězd.

Zde si můžete prohlédnout fotografie z turnaje a zde krátký videoklip.

Žhavá akce na každé dráze!
Roman Onderka (vpravo), primátor města Brna, Vašek Čermák, C4C
S malou pomocí od kamaráda..
 
Alena Antalová (vpravo), Pavel Poulíček (uprostřed)
 
 
 
Poslední novinky
02.11.2017
22.09.2017
22.08.2017
13.07.2017
04.07.2017
30.06.2017
14.06.2017
10.04.2017
06.04.2017
07.02.2017
 
Další zprávy