Homepage | EN | CZ | SK
 

 
 
 
Patroni
 
Partneri a sponzori
 
Sponzori mesiaca
 
 

Novinky a médiá
Kalendar událostí

 
 
23.08.2013
Robin Hood,náš oblíbený lidový hrdina, byl nedávno opět spatřen, jak se potuluje po pláních Hradce Králové, hoooodně daleko od Notinghamu.

A přistihli jsme ho při činu dělat to, co umí nejlépe, a to pomáhat těm, kteří potřebují pomocnou ruku. V tomto případě to bylyděti z dětských domovů v Hradci Králové a jeho okolí. Tentokrát jim dovezl módní sezónní oblečení, které by si děti jinak nemohly dovolit. Je to docela milej chlapík ten Robin.

není to žádný troškař! Robin a jeho přátelé dopravili oblečení a módní výstřelky pro mladé v hodnotě  7,1 milionu Kč pro 498 dětí žijících ve 12 různých institucích na severovýchodě Čech.

A jak to vypadá, náš Robin není takový rebel, jak ho známe, a ani neporušuje zákony. Zdá se, že přišel k rozumu a nevymáhá svou kořist nátlakem ani použitím násilí, ale využívá  konvenčních a přesvědčivějších metod. Nikde není vidu ani slechu po šerifovi z Notinghamu. Jinými slovy, novodobý Robin je slušný chlapík.:-)

Nemusíme ani dodávat, že by toto vše nezvládl, kdyby nebylo podpory jeho vlivných kamarádů na správných místech, kteří sdílí stejné zapálení a cíl měnit životy těch dětí, které neměly tolik štěstí jako naše vlastní děti.

Konkrétně je řeč o:

·         Skvělých lidech z  organizace "Helping Hands" ve Švédsku, kteří neúnavně klepou na dveře (a dveře se otvírají) a přimlouvají se za obdarované ve jménu všech utiskovaných.

·         Vedení známého řetězce s oblečením H&M ve Stockholmu které ovládá prastaré umění, umění dávat. Údajně činí dobro bez toho, aby levice věděla, co dělá pravice. (jak říká staré přísloví)

·         Nové tváři, butiku Oodji ze Švýcarska, která provozuje prodejní řetěz s oblečením po celé Evropě. Do této zásilky přispěli velkým množstvím krásných kousků.

·         DHL Freightzásilky ze Skandinávie (a je jich nemalé množství) by se kupily u břehů Baltského moře ve Švédsku, kdyby nebylo štědrosti společnosti DHL Freight, která kontejnery s oblečením dopravuje do skladu C4C v Kladně zcela bezplatně. A to už dobrých 10 let.

·         A v neposlední řadě rodina Kopeckých, která vlastní a provozuje  bchodní zastoupení "Iveco Strojservis" v Horních Počernicích u Prahy. Bez nich by se Robin pěkně nadřel tlačením a taháním vozů po celé zemi. Ano, uhodli jste správně, od nich máme zdarma k dispozici, kromě jiných úžasných věcí, také nákladní automobily,  které zapůjčují na podporu projektů. (a pomáhají nám dokonce i finančně).

Když byl drahý Robin požádán o komentář (neptejte se kým), tak odvětil:  "Lidičky ze C4C ví, co dělají a nezahálí. Dobře se mi s nima spolupracuje."

Není třeba dodávat, že i my ze C4C rádi pracujeme ruku v ruce s Robinem a jeho skvělou partičkou štědrých přátel. Je to prostě pohodový chlapík.

 

 

 
 
 
Poslední události
02.11.2017
22.09.2017
09.11.2016
06.10.2016
01.12.2015
14.06.2015
06.05.2015
25.04.2015
28.01.2015
28.12.2014
 
Další kalendáře událostí