Homepage | EN | CZ | SK
 

 
 
 
Patroni
 
Partneri a sponzori
 
Sponzori mesiaca
 
 

Novinky a médiá
Kalendar událostí

 
 
24.01.2012
Není oslava jako oslava!

 

U příležitosti čtyřicátých narozenin získal Jan Sýkora , předseda představenstava Wood & Co, CR, 500 000,-Kč pro známé programy C4C, které pomáhají dětem v ohrožení.

Narozeninové oslavy jsou poměrně běžnou záležitostí  a každému se naskytnou přibližně jednou za rok… a počínaje 30.tými narozeninami se stává tato událost  velkolepější - čím větší číslo, tím víc se slaví - většinou.

Někteří se tomuto vzoru vymykají.

A Jan zcela jistě není průměrný chlapík!  Jan oslavil své 40té narozeniny - významný den, kdy se poprvé nadechnul na této planetě - a oslava jeho kulatin se jistě nedá překonat ani, až se přikutálí padesátka (ale jak známe Jana, tak nás možná překvapí). Místo darů k jeho významným narozeninám předem požádal své hosty a přátele, aby zaslali příspěvek C4C .

A všichni Janovi hosté reagovali bravůrně a s nadšením. V tuto chvíli částka ve prospěch C4C dosahuje téměř půl milionu Kč. A Jan slíbil, že pokud částka nedosáhne půl milionu, sám tento rozdíl doplatí. To je neuvěřitelné!

“Měl jsem prozatím báječný život, nic jsem nepostrádal a v každém směru jsem byl požehnán”, říká Jan s úsměvem, “toto je možnost, jak zlepšit a změnit život dětem méně šťastným, než jsou naše děti. Jsem přesvědčen, že Manfred (zakladatel C4C) odvádí výbornou práci v Chance 4 Children a jsem si jist, že tyto finanční prostředky využije ve prospěch potřebných dětí a dá jim šanci na lepší budoucnost.”

Jan ve svém relativně mladém věku  nepředsedá pouze  firmě  Wood & Co.CR, ale působí také v radě „ Burzy Cenných papírů“, Armest a YPO. Jeho významní hosté tvořili pestrou škálu osobností - rakouský velvyslanec, jeho excelence Dr. Ferdinand Trauttmansdorff a jeho žena Margrit, známý modní návrhář Osmany Lafite a jeho partner Guy Gheysens. I další zbytek davu byl tvořen významnými a vlivnými osobnostmi české společnosti - prominentní podnikatelé jako je Sanjiv Suri ze „Zátiší Group“, který si zaslouží zmínku jakožto největší dárce večeraJenny Maher, manželka bývalého CEO Vodafone Qatar - Grahama Mahera a hlavní představitelka nadace Qatar Vodafone, dokonce přiletěla až z Qataru, aby v tento významný den překvapila oslavence.

V neposlední řadě bychom chtěli vyjádřit velké dík Janově ženě Erice, která sama zorganizovala tento velkolepý večer bez jediného přešlapu. Vše šlapalo jako švýcarské hodinky….

V ranních hodinách se oslava chýlila ke zdárnému konci a každý mohl odejít s pocitem, že byl součástí vyjímečného a smysluplného večera, který předčil jakoukoliv běžnou oslavu narozenin. Erika již určitě plánuje tu další - padesátou….

Jane, Eriko ( a všichni ostatní), z celého srdce vám děkujeme , že nejste lhostejní!

 

 

 
 
 
Poslední události
02.11.2017
22.09.2017
09.11.2016
06.10.2016
01.12.2015
14.06.2015
06.05.2015
25.04.2015
28.01.2015
28.12.2014
 
Další kalendáře událostí