Homepage | EN | CZ | SK
 
Patroni
 
Partneři a sponzoři
 
Sponzoři měsíce
 
 

Fotogalerie
 

 
 
Kalendář 2008
 
Třetí charitativní kalendář C4C 2008!


„My jsme svoji šanci dostali – pojďme ji dát i jim!“

Drazí přátelé, sponzoři a partneři Chance 4 Children,

My všichni zde v Chance 4 Children chceme hrdě a s radostí oznámit brzké dokončení třetího charitativního kalendáře Chance 4 Children 2008!

Tento rok se k C4C připojilo 13 osobností a světových hvězd v čele s Petrem Čechem a Lucií Bílou (viz obrázky níže), aby spolu s námi šířili poselství, že každé dítě si zaslouží šanci – zvláště pak ty, které neměly takové štěstí jako ostatní a musí vyrůstat bez lásky a péče svých rodičů!

A výsledek? Pozoruhodný kalendář zaměřený na zvýšení povědomí o osudech dětí v ústavní péči, které do života vykračují s nemalým sociálním hendikepem. Ústřední myšlenkou kalendáře, který vynikajícím způsobem nasnímal fotograf celebrit Ondřej Pýcha, je motto:

„My jsme svoji šanci dostali – pojďme ji dát i jim!“

Svojí účastí hvězdy zdůraznily skutečnost, že děti vychovávané v ústavech nejsou druhořadými občany! Právě naopak. Mají velký potenciál a pokud dostanou příležitost, mohou se opravdu stát příštím vítězem Zimních olympijských her, příští národní celebritou nebo generálním manažerem. Proto jsou všechny osobnosti na snímcích zachyceny spolu s dítětem v unikátním prostředí jejich působišť. Atmosféru každé fotografie mistrovsky ztvárnil fotograf Ondřej Pýcha.

Rozměry kalendáře:
54 x 33 cm
Stránky kalendáře:
48 x 33 cm
Poslední stránka:
54 x 33 cm

Jelikož budou stránky kalendáře o 6cm kratší než poslední strana, vznikne tak celoročně viditelná plocha 33 x 6cm, která může být využita pro umístění loga vaší společnosti a textu shrnujícího váš postoj k charitě a společenské odpovědnosti. Tímto způsobem se kalendář promění na VÁŠ charitativní kalendář. Tato nabídka přichází v několika variantách:

1)
Od 100 do 499 kusů může být viditelná část zadní strany (rozměr 33 x 6cm) doplněna o vaše logo a text. Tato personalizace bude realizována pomocí samolepky na určeném místě. Tato úprava je bez příplatku.

2)
Od 500 kusů výše může být pro personalizaci využita celá zadní strana (54 x 33cm), včetně celoročně viditelné spodní části zadní strany. Tisk bude realizován offsetem a není zde žádný příplatek.

3)
Za příplatek 6000,- Kč, u objednávek méně než 500 kusů, může být personalizována celá zadní strana (54 x 33cm), včetně celoročně viditelné spodní části zadní strany. Tisk bude realizován offsetem. Minimální počet kusů k odběru není v tomto případě stanoven.

Jako každý rok bude možné kalendář získat oproti minimálnímu příspěvku 250,- Kč/ks.

Objednejte si jej již dnes, k dispozici bude pouze omezený náklad! Tento úžasný kalendář bude v centru pozornosti na každém místě, kde se objeví.

Děkujeme!

Tým C4C


P.S. Seznam celebrit, které naleznete v kalendáři Chance 4 Children 2008:

Petr Čech
brankář londýnské Chelsea F.C.
Lucie Bílá
popstar a národní idol
Kateřina Sokolová
Miss České republiky
Dagmar Havlová
bývalá první dáma a herečka
Kateřina Neumannová
vítězska olympijských her
Daria Klimentová
primabalerína Anglického národního baletu
Jiří Berousek st.
ředitel českého národního cirkusu
Osmany Laffita
světový módní návrhář
Grahame Maher
generální manažer Vodafonu
Peter Dvorský
hvězda operního nebe
Lucie Borhyová a Rey Koranteng
moderátoři TV Nova
Prof. MUDr. Pavel Pafko, DrSc.
brilantní chirurg, který mimo jiné zachránil exprezidenta Havla

 
Kalendář 2008
Kalendář 2008
Kalendář 2008
 
Kalendář 2008
Kalendář 2008
Kalendář 2008
 
Kalendář 2008
Kalendář 2008
Kalendář 2008
 
Kalendář 2008
Kalendář 2008
Kalendář 2008
 
Kalendář 2008
Kalendář 2008
Kalendář 2008